Een brandwacht kan brandgevaar vroegtijdig herkennen en beperken.

Brandwachten

Voldoet uw locatie niet (meer) aan de gestelde veiligheidseisen? Of moeten er werkzaamheden uitgevoerd worden in een risicovolle omgeving? De brandwachten van Sprinkler Services helpen de veiligheid op uw locatie te waarborgen. Elke vorm van brandgevaar wordt vroegtijdig herkend en geminimaliseerd. 

Vraag een offerte aan

Uw project is onze uitdaging.

Aanvragen

Brandwachten zijn specialisten op het gebied van brandveiligheid en gevaarlijke stoffen.

Bij verhoogd risico op brand is de inzet van brandwachten een vereiste. Hierbij kunt u denken aan sprinklerinstallaties (al dan niet in combinatie met brandmeldcentrales) die buiten werking gesteld zijn. Ook werkzaamheden in de petrochemische industrie zijn risicovol van aard. 

Verzekeraars stellen in dat geval de inzet van brandwachten en mangatwachten als vereiste. Indien bedrijven deze inzet verzuimen, is er een groot risico op het niet uitkeren bij brandschade. 

De rijksgediplomeerde brandwachten van Sprinkler Services waarborgen de veiligheid op uw locatie.

Onze specialisten zijn in actieve dienst bij een gemeentelijk brandweerkorps en worden intensief getraind. Zo bent u verzekerd van een veilige omgeving. Onze brandwachten treden op als preventieve veiligheidstoezichthouders bij uitschakeling van sprinklersystemen en brandmeldinstallaties. Zij zijn in het bezit van VCA, kunnen gasmetingen uitvoeren en handelen repressief bij brand.

Wij kunnen de brandwacht voorzien van diverse brandweervoertuigen, zoals tankautospuiten of schuimblusvoertuigen. Bij high-risk en brandgevaarlijk situaties in besloten ruimten raden wij u onze ervaren en gediplomeerde mangatwachten aan. 

Wij realiseren een maatwerkinstallatie in uw (bedrijfs)pand.

Sprinkler Services B.V. heeft alle disciplines in huis. Ons team van (leidinggevende) monteurs, engineers, montageleiders, projectmanagers en werkvoorbereiders werkt aan specialistische oplossingen door heel Nederland.

Offerte aanvragen
Onze voordelen
  • Wij werken volgens de laatste veiligheidsnormen.
  • Gecertificeerd team met specialistische kennis.
  • Flexibele bedrijfsvoering en vlotte doorlooptijd.
  • Wij denken mee op operationeel niveau.
Onze voordelen
  • Wij werken volgens de laatste veiligheidsnormen.
  • Gecertificeerd team met specialistische kennis.
  • Flexibele bedrijfsvoering en vlotte doorlooptijd.
  • Wij denken mee op operationeel niveau.
Onze projecten

Complexe installaties zien wij als onze expertise.

Bekijk projecten